TV-sztárok

Komoly döntés elé néz Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs nem lesz könnyű helyzetben, ha őt kérik fel az ősszel induló Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor vezetésére.

Az RTL Klub bejelentette, hogy újra műsorra tűzi a nagy sikert megélt Celeb vagyok, ments ki innen!-t. Ősszel nézhetjük majd meg az adásokat, a részletekről, szereplőkről, helyszínről pedig egyelőre nem árultak el részleteket, néhány információt majd fokozatosan közölnek a következő hetekben, hónapokban.
A Fókusz arról kérdezte Sebestyén Balázst, vajon igent mondana-e, ha ismét őt kérnék fel műsorvezetőnek, a kérdés pedig már csak azért is logikus, mert a műsor nagy sikere részben egészen biztosan a Sebestyén–Vadon-páros műsorvezetésének volt köszönhető. Balázs elárulta, hogy egyáltalán nem lenne könnyű helyzetben, ha erről kellene döntenie.
“Most már azért a helyzet jóval bonyolultabb, mint akkor. Leginkább azért, mert gyermekem van. Így már az ember nem mond valamire azonnal igent, amire korábban igent mondott. Nem könnyű. Másrészt mi rádiózunk, ami aztán pláne bonyolít a helyzeten. De nyilván nagyon szívesen csinálnám” – fejtette ki dilemmáját a műsorvezető.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top