Sztárok

Schobert Norbi: Gérard! Elittad az eszed!

Dráma van, kérem szépen! Gérard Depardieu, akárhányszor Magyarországra jön, valamit mindig kifogásol. Most épp a magyar gasztronómiát, amit viszont Schobert Norbi igencsak zokon vett.

Ez a Depardieu… Mi itt vendégül látjuk, neki meg semmi sem tetszik. Néhány évvel ezelőtt, amikor az Asterix és Obelix című filmet forgatta Magyarországon, már bebizonyította, hogy nem túl barátságos alak, ám most, hogy visszatért, mert a Szegedi Szabadtéri Játékokon lép majd színpadra, megint csak sikerült beszólnia nekünk. Most épp a gasztronómiánk nem nyűgözte le, azt mondta, nincs egy jó étterem Budapesten.

Schobert Norbit annyira szíven ütötte a dolog, hogy Facebook-oldalán jól vissza is szólt a színésznek. “Gérard! Elittad az eszed. Ezzel az erővel Párizsban sincs. Onyx, Costes, Zóna, Gundel, Csalogány 26, Pommodoro, Rosenstein – még hosszan sorolhatnám nem elég jó???? Idejössz jó pénzért vendégszerepelni, és leszólod a magyar gasztronómiát? Akkor mi marad nekünk? Megérdemelnél egy üres nézőteret” szúrt oda.

Ez az Norbi, adj neki!

Schobert Norbi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top