Sztárok

Nem talál párt Krasznai Tünde

Az énekesnő nem érti, hogy miért, korábban ugyanis tapadtak rá a férfiak.

Az X-Faktor idején közismertté vált pornós múltja miatt kerülik a férfiak Krasznai Tündét. A korosztályába tartozók megijednek tőle, ezért a mellplasztikára nemet mondó, 25 éves énekesnő úgy döntött, társkeresés helyett most inkább a karrierjére összpontosít – írja a Vasárnapi Blikk.

“Érdekes, mielőtt szerepeltem volna az X-Faktorban, könnyen ment az ismerkedés, szinte lépten-nyomon belebotlottam valakibe, és nyomultak rám a férfiak. Aztán ismertté váltam, beleértve a múltamat is, és minden megváltozott” – magyarázta.

Ugyan kerekebbnek érezné az életét, ha lenne párkapcsolata, de legalább így teljes erőbedobással magára koncentrálhat. “Az exemmel, Petával barátok maradtuk, telefonon tartjuk a kapcsolatot, hiszen ő Angliában él. Rajta kívül nincs más férfi az életemben, de nem kesergek ezen, a munkám kárpótol mindenért” – mondta a Parlamentből kitiltott egykori x-faktoros.

Nézd meg képgalériánkat Krasznai Tündéről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top