Sztárok

Meglepő fordulat: egymásra talált a VV két üdvöskéje

VV Kinga újabban sorra okozza a meglepetéseket. Most még magasabbra emelte a lécet.

VV Kinga újabban sokkolja a rajongóit. Mióta kijött a villából az előző széria játékosa, azóta sorra okozza a meglepetéseket. Az első megdöbbenést az váltotta ki, amikor a verseny alatt viharos és gyakran ellenséges kapcsolata VV Attilával a való életben romantikusra fordult. A kapcsolatnak azóta vége szakadt, de Kinga továbbra is gyakran hallat magáról. Eleinte plasztikai műtétekkel hívta fel magára a figyelmet, majd amikor a korrekciókkal már elérte a kívánt hatást, tovább fokozta a változásokat, így aztán emblematikus szőke hajkoronáját sötétbarnára festette. Szinte fel sem lehetett hirtelen ismerni a lányt, az új külsővel mintha újjászületett volna – hogy kinek tetszett jobban szőkén, és ki az, aki inkább az egyre aggasztóbban sovány, ellenben temperamentumos sötétbarna külsőre szavaz, arról még mindig megoszlanak a vélemények.

facebook.com
facebook.com

Kinga amellett, hogy szemlátomást sok időt és energiát fordít a külsejére, arról is gondoskodik, hogy jó kapcsolatot ápoljon a Való Világ játékosaival, ráadásul nem csak saját lakótársa köréből válogat, hanem már a legutóbbi játékban megismert VV Zsolttal készített közös fotót, most pedig a korábban botrányairól, ma már inkább az elvonókúra utáni változásáról emlegetett VV Évával csaptak bele a közös buliba. Erről természetesen fotókat is készítettek, melyeket VV Éva közösségi oldalán osztottak meg a rajongókkal. Az első képen Kingát hirtelen fel sem ismertük, az pedig egészen megdöbbentő, hogy a közös fotókon VV Éva az, aki a szelídebb és visszafogottabb benyomást kelti. Tavaly ilyenkor biztosan nem erre fogadtunk volna.

facebook.com
facebook.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top