Sztárok

Tinidiszkó Berkivel – a 14. VIVA Cometen jártunk

A visszafogottság jegyében telt a 14. VIVA Comet-díjátadó: se villantás, se botrány, se ittas celebek nem emelték az este fényét, és még Kiszel Tünde melltartója sem kandikált ki sehonnan.

Nyitány

Rajongó tinik és jegyüzérek gyűrűjében érkeztünk meg negyed nyolc körül a VIVA Comet idei díjátadójára. Ki más is lehetett volna az első celeb, akibe a főkapu előtt belebotlottunk, mint Kiszel Tünde és kísérete. Tündi természetesen idén sem érkezett hódoló nélkül – nem, sajnos nem Harry herceg jött vele –, ám ezúttal egy huszonévesnél idősebb férfiú társaságában tipegett be legalább húszcentis sarkain (erről még később). Idén azonban nem az idősebb kísérő volt az egyetlen újítás Tünde részéről: sehol egy kilógó melltartópánt, ráadásul egy türkiz koktélruhát választott (halleluja!), és 13 éves lányát is elhozta magával, végül is mégiscsak egy főleg tiniknek szóló rendezvényre jöttünk.

VIVA Comet 2014 - a sleppek éjszakája

A tavalyi évhez képest – amikor is legalább félórát álltunk sorba, hogy bejussunk – most olyan könnyedén siklottunk át az ellenőrző kapun, mint kés a vajon, ami a 30 fokos melegben egy hatalmas jó pont a szervezőknek. Felkerült a karszalag, és már útba is vettük a backstage-et. Lassan gyülekezett a nép, bár a VIP-részlegben ekkor még inkább csak az újságírók nyújtogatták nyakukat interjúalanyokra vadászva, míg a sztárok a “vörös szőnyegen” fotózkodtak a színpad mellett. Majd felcsendült a muzsika. A színpadképért egy képzeletbeli levegőpacsi a szervezőknek, mert tényleg jól nézett ki: Metzker Viki a tomboló közönség feje fölött egy hatalmas sokszögben pörgette fel a fiatalokkal megtelt dühöngő közönségét.

VIVA Comet 2014 - a sleppek éjszakája

Rúdtáncosok és diszkómuzsika

Az este folyamán felsorakoztak a zenetévé sikítozó rajongóinak kedvencei, közösen lépett színpadra a Children of Distance és Cserpes Laura, Bogi a New Level Empire-rel dalolt, Mohamed Fatima és Dér Heni pedig BLR-rel alkotott átmeneti triót. Majkához és Curtishez pedig Ganxsta Zolee ugrott be egy szám erejéig, bár az ő táncoslányokkal és rúdtáncosokkal megspékelt színpadi show-juk még jóindulattal sem volt tiniközönség-kompatibilis. Sajnos Tóth Gabi és David Correy közös produkciójáról pont lecsúsztunk, de aki hallotta, annak bejött. Az est másik két világsztárja, Ola és Inna is színpadra léptek, bár előbbit én olyannyira nem ismerem, hogy azt sem tudom, mit és mikor énekelt. Ellenben a román énekesnőre beültem, kíváncsi voltam, mit produkál. Bár az én ízlésvilágomtól igencsak távol áll, a tinik fülsüketítő sikolyából arra következtettem, ők tényleg imádják az európai toplistákat is meghódító diszkómuzsikát. Sőt még a VIP-lelátó kissé unottan üldögélő közönsége is mozgásba lendült.

VIVA Comet 2014 - a sleppek éjszakája

Nem úgy Kiszel Tünde, szegény, őt ekkorra már nézni is fájdalmas volt, amint húszcentis sarkokon imbolyog. Talán kárpótolta a szenvedésért, hogy minden bizonnyal vele készült az est folyamán a legtöbb szelfi. Ahogy hódolóját keresve, határozatlan léptekkel tipegett előre, lépten-nyomon megállították egy közös fotóra.

Fél tizenegyre minden díjazott gömbhöz jutott, beindult a backstage-buli. Pontosabban csak beindult volna, mert akárcsak a jó házibulikon, ahol mindig a konyhában zajlik a legnagyobb buli, itt is a dohányzórészben gyűlt a nép, míg a tánctéren a Balaton Sound utolsó, megfáradt hajnalára emlékeztető néhány ember topogott. Még Palvin Barbi is inkább kint levegőzött, merthogy ő is megjelent jókora sleppje éllovasaként – húga, két csokornyakkendős fiatalember és még sokan mások kísérték a modellt, aki bulizni akart, de nyilatkozni már annál kevésbé. Azonban nemcsak ő, de SP – aki egyébként úgy nézett ki, mint aki edzésről esett be – is szép számú kísérővel érkezett.

VIVA Comet 2014 - a sleppek éjszakája


 Megjött “a Berki”

“Több a slepp, mint a híresség” – ütötte meg a fülemet a mondat, ami nagyon is igaz volt az estére. De hát ilyen ez a popszakma. Tizenegy előtt a Berki–Hódi-celebpár megjelenése keltett óriási feltűnést, mert bár nem ők voltak a legnagyobb sztárok, Berkinek ezt is sikerült úgy intéznie, hogy mégis rájuk figyeljen mindenki – a jelen lévő zenészek legnagyobb nemtetszésére. Forgatócsoport kíséretében érkeztek. “Ne őket fotózd, engem fotózzál!” – vetette oda az Édes Élet szereplője az egyik munkáját végző fotósnak, aki éppen két csinos hölgyet kapott lencsevégre. “Nálam most vesztette el ez a buli a presztízsét” – súgta oda barátnőjének az egyik tehetségkutatóban évekkel ezelőtt feltűnt és azóta is közkedvelt énekesnő. És valóban, ekkor kicsit tényleg meghalt a buli, úgyhogy úgy döntöttem, ideje fellőni a pizsit.

VIVA Comet 2014 díjazottjai:

A legjobb férfi előadó: Király Viktor
A legjobb női előadó: Hien
A legjobb együttes: Children of Distance
A legjobb videoklip: SONYA
2014 legjobb új előadója: DiazMentha
A #Superfan-díjat, amely a leglelkesebb rajongótáborral rendelkező előadót díjazza, a Children of Distance nyerte.
A Magyar Könnyűzenéért gömböt pedig a Hooligans vihette haza.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Az Édes Élet sztárja olyat mutatott, amit eddig még soha. Vallomása egy “átlagember” szájából természetes lenne, de az övéből szenzáció. Hogy miről is van szó, azt a Hír24 oldalára kattintva olvashatod el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top