Sztárok

Jennifer Lopezzel és kisebb bakikkal indult a foci-vb – videó

Néhány nappal ezelőtt lemondta, az utolsó pillanatban mégis meggondolta magát, és fellépet a 2014-es brazíliai futball-világbajnokság nyitó ceremóniáján Jennifer Lopez.

Hatalmas csinnadrattával, de egyáltalán nem zökkenőmentesen kezdődött a futballvilág egyik legnagyobb ünnepe. A rendezők és a rajongók legnagyobb örömére J.Lo is meggondolta magát, szakítása ellenére mégis színpadra lépett Pitbull és Claudia Leitte oldalán. Elsőként a brazil énekesnő tűnt fel, és fakadt dalra, majd a színpad közepéről elkezdett kiemelkedni a másik két előadó. A csörlő azonban egy pillanatra megállt és elindult visszafelé. Végül ismét megindult, de olyan lassan, hogy Pitbullnak ki kellett segítenie J.Lo-t, hogy fel tudjon lépni a színpadra.

Azonban nemcsak ez, hanem a hangminőség sem volt a topon, amit a twitterezők azonnal szóvá is tettek. “Biztos szépen énekel J.Lo, csak az a szomorú, hogy egyáltalán nem hallom. Volt egyáltalán hangpróba?” – írta az egyik angol szurkoló felháborodva. Az én tévémben van a hiba, vagy tényleg silány a nyitó ceremónia hangminősége?” – kérdezte egy tévénéző. A hangproblémák a vendéglátó ország közvetítésének technikai problémái miatt adódtak, amire sajnos az egész vb alatt számítani kell” – nyilatkozta a Daily Mailnek az ITV szóvivője.

Ezt követően pedig az első mérkőzés alatt, amit végül a brazilok nyertek a horvátokkal szemben, a világítás nagy része elszállt, ez pedig komoly aggodalmat okozott, hisz félő volt, hogy ha a többi lámpa is kialszik, félbe kell szakítani a meccset. És ez még csak a vb első napja.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top