Sztárok

Vajna Tímea bemutatta családjuk új tagját – videó

Vajna Tímeáék családja nemrég új taggal bővült: egy kiskutyával.

Andy Vajna felesége budapesti otthonukban fogadta az RTL Klubon futó Reflektor című műsor stábját: a jótékonykodó híresség nemcsak az új családtagot mutatta be, de arról is mesélt, milyen kellemetlenség érte a cannes-i filmfesztivál során: ruháját elszakította az amerikai tinisztár, Justin Bieber.

Két macskát és egy Berni ipásztort nevel
Két macskát és egy berni pásztort nevel

“A Vanity Fair-partin voltunk a hotelben, mentem ki a teraszra, egyszer csak megálltam, és néztem, hogy »mi a fene?«, és a Bieber, rám néz, és megy tovább. Semmi elnézést, vagy valami, de hát akkora tömeg volt, hogy nem vártam el.” – mesélte Tímea.

A modell anno – amikor kiderült, hogy hozzáment a filmpápához – nem kevés rosszindulatú megjegyzést kapott, ezeken férje segítette túllendülni. “Eleinte nagyon rossz volt, de hát erről az Andy tudna mesélni. Nagyon sokszor elrontotta az egész napomat, és sírtam is emiatt, konkrétan annyira kikészültem, mert annyira fájt, hogy olyan dolgokat írtak, hogy én ezt el se tudtam volna képzelni” – folytatta a szépségversenyt szervező Tímea.

A teljes interjút itt megnézheted:



Andy Vajna sokáig titkolta betegségét, most viszont elárulta, hogy hogyan élte meg a nehéz időszakot és hogy minek köszönheti gyógyulását. Részletek a Hír24 oldalán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top