Sztárok

Nagy bejelentést tett Krasznai Tünde

Krasznai Tünde a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint változás állt be a karrierjében.

Krasznai Tünde az X-Faktor alatt hideget-meleget egyaránt kapott, ám ennek ellenére kétségkívül ő volt az a versenyző, akiről a legtöbbet cikkeztek a lapok. A tehetségkutató után azonban keveset hallatott magáról, nem lehetett tudni, milyen irányt vett az élete.

Nagy bejelentést tett Krasznai Tünde

Az énekesnő nemrég a Nők Lapja Cafénak mesélt arról, hogy – legnagyobb bánatára – rendkívül kevés fellépése van, pedig nem tudja másképp elképzelni az életét, mint előadóművészként. Most úgy tűnik, hogy a sok rossz után pozitív dolgok is történnek az énekesnővel. Tünde a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt – miszerint önálló estet rendez – a rajongóival.

Sziasztok kedvesek! Fantasztikus bejelentésem van! Készültem Nektek egy Krasznai Tünde Est-tel amely jövő héten fog sorra kerülni. Már alig várom és Ti?” – olvasható a bejegyzésben, amely – legalább is ez idáig – nem kapott eget rengetően sok lájkot, ám ez szerintünk nem feltétlenül jelenti azt, hogy kevesen kíváncsiak az énekesnőre, könnyen lehet, hogy arról van szó, hogy a rajongói nem a közösségi oldalon tengetik szabad perceiket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top