Sztárok

Összebalhézott Ben Affleck és Jennifer Garner

Áll a bál Ben Affleck családjában: a színész felesége, Jennifer Garner ugyanis nehezen viseli, hogy Ben nem tud megszabadulni a játékszenvedélyétől.

Mindig az az átkozott szerencsejáték” – mondogatta a konyhaasztalnál ülve szegény megboldogult nagymamám, amikor rájött, hogy a papa már megint feladott egy lottószelvényt. Pedig, ott csak néhány száz forint volt a “befektetés”, nem több százezer, mint Ben Affleck esetében.

Összebalhézott Ben Affleck és Jennifer Garner

Az Oscar-díjas színész évek óta a szerencsejátékok rabja, akármerre jár a világban, az biztos hogy betér egy kaszinóba. Igen ám, de a szabadideje eltöltésének e speciális formája nem igazán tetszik mindenkinek – a feleségének, Jennifer Garnernek például nagyon nem. A People magazin információi szerint a színésznő több ízben is megkérte a férjét, hogy ugyan, ne játssza már el a pénze egy részét, de mindhiába: Ben újra és újra pókerasztalhoz, játékgéphez ül, és dobálja a zsetonokat. “Jennifer sohasem értette Ben játékszenvedélyét, nem akarja, hogy a férje állandóan ezzel szerepeljen az újságok címlapjain” – nyilatkozta a lapnak egy neve elhallgatását kérő bennfentes, aki azt is tudni véli, hogy a színésznő nemrég – egy jó nagy családi balhét követően – ultimátumot adott a férjének: vagy ő, vagy a szerencsejáték.  Összebalhézott Ben Affleck és Jennifer Garner

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top