Sztárok

Észak-Koreával húzott újat Seth Rogen és James Franco – videó

"Idén ősszel, Seth Rogen és James Franco megpróbálják megölni Kim Dzsong Unt" – olvasható a "The Interview" című mozifilm előzetesében, ami kiverte a biztosítékot Észak-Koreában.

Az alapsztori: szerepük szerint Seth Rogen és James Franco egy híres amerikai talk-show házigazdái, akik lehetőséget kapnak, hogy Észak-Korea véreskezű vezetőjével készítsenek egy interjút. Ám a CIA balkézről beszervezik őket, hogy tegyék el láb alól Kim Dzsong Unt.

Nos, az észak-koreai vezetőknek annyira nem jött be az ötlet. A Telegraphnak adott interjú szerint a Nagy Vezér megnézi ugyan a filmet, de szerinte az októberben mozikba kerülő vígjáték az amerikai társadalom kétségbeesésének legfőbb bizonyítéka. “Különleges iróniát érzünk a történetben, ami az amerikai társadalom és kormánya kétségbeesését bizonyítja. A film, amely egy külföldi vezető elleni merényletről szól, görbe tükör Amerikának arról, hogy mit tett Afganisztában, Irakban, Szíriában és Ukrajnában. És azt se felejtsük el, hogy ki ölte meg Kennedy elnököt: az amerikaiak. Valójában Obama elnök úr is jobban teszi, ha óvatosabb, mielőtt az amerikai hadsereg őt is elteszi láb alól” – hangzott el a fenyegetőnek tűnő nyilatkozat Kim Mjong Csoltól, a rezsim szóvivőjétől, aki azért megnyugtatásképp hozzátette, James Bondért kifejezetten rajonganak. Most biztos megnyugodott mindenki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top