Sztárok

Elsírta magát Harry herceg – fotó

Harry herceg nemrég Brazíliában tett látogatást, ő is részt vett ugyanis a II. Erzsébet királynő születésnapja alkalmából rendezett fogadáson.

Harry herceg – tőle nem megszokott módon – nem italozással és bulizással töltötte az idejét, hanem azzal, hogy fontos társadalmi problémákra hívja fel a figyelmet. A magánéletével folyamatosan címlapra kerülő Harry az este folyamán mikrofont ragadott, s a jelenlévőknek tartott beszédében többek között arra is kitért, milyen élményekkel, érzésekkel a szívében távozott a brazíliai árváknál tett egy nappal korábbi látogatásáról.

Elsírta magát Harry herceg

A herceg elcsukló hangon mesélte el, hogy olyan gyermekekkel találkozott, akik bűncselekmény elkövetésének következtében, vagy éppen az erőszak és a kábítószer miatt elvesztették szüleiket. Amikor édesanyja, Diana hercegné elvesztéséről mesélt, a következőt is megemlítette: “Volt két kislány…csak néztem őket, és szerettem volna beszélni nekik a saját tapasztalataimról. De, rájöttem, hogy nincs értelme: miközben hallgatod a történeteiket, rájössz, hogy semmin nem mentél át ahhoz képest, amit ők átéltek” – magyarázta Harry, aki a látogatását követően sokkos állapotba került.

A nemrég Magyarországon szórakozó herceg – a súlyosan hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésére létrejött projekt keretein belül – egyébként több hírhedt területet is meglátogatott – persze nem magában, hanem a Sao Pauló-i polgármester, valamint a város főfelügyelője társaságában.

Galériánkban azt is megtekintheted, hogyan rúgja a bőrt a királyi család legkülöncebb tagja:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top