Sztárok

Fogyatékkal élő gyerkőcökkel ropta Harry herceg – videó

Három napja utazott hivatalos látogatásra Chilébe Harry herceg, aki egy testi és értelmi fogyatékossággal élő gyerkőcöknek fenntartott központba is ellátogatott.

Eddig is tudtuk, hogy Harry herceg jó fej, de chilei tartózkodása során ezt ismét nyomatékosította. A korábban botrányaival címlapra kerülő herceg és a Fundacion Amigos de Jesus in Santiago nevű központ kis betegei kölcsönösen bearanyozták egymás napját. Harry, aki néhány nappal ezelőtt Brazíliában látogatott meg árva gyerekeket, megnézett egy motorosbemutatót, sokat játszott a gyerekekkel, sőt még táncolni is beállt közéjük: együtt rázták Katy Perry Fireworks című slágerére – írja a Daily Mail.

Amikor pedig Harry, aki pár hete a szlovák–magyar határ környékén bulizott barátai esküvőjén, köszönőbeszédet szeretett volna mondani, egy hétéves kislány, Pascal Vasquez nyúlta le tőle a mikrofont, és felcsapott alkalmi riporternek, kifaggatva a herceget mindenről, ami őt érdekelte.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top