Sztárok

Komoly betegség gyötri Király Viktort és Király Lindát

Nehéz napjai vannak Király Lindának és Király Viktornak: a két énekes egyszerre betegedett le, mindketten hangszálgyulladással szenvednek.

Király Viktor és Király Linda számára – a betegségnek köszönhetően – nem indult zökkenőmentesen a koncertszezon, pedig számtalan felkérésük van, aminek nyilván szeretnének eleget tenni. De hiába, mert nem tudnak – legalábbis egyelőre. A két Király testvér vasárnap Zamárdiba kapott meghívást a filmzene-fesztiválra, s bár mindketten részt vettek az eseményen, nem tudtak mikrofon mögé állni. Király Viktor a közösségi oldalán kért elnézést a rajongóitól.

Fotó: Király Viktor Facebook
Forrás: Király Viktor Facebook-oldala

“Ahogy már tudjátok, mindketten szenvedünk egy hangszálgyulladással. Sajnálatos módon kényszerpihenőt kell vennünk, a gégész szerint nem szabad énekelnünk!” – írta a bejegyzésben a megvádolt Viktor, hozzátéve: ha nem tartják be az utasításokat, akkor akár az is megtörténhet, hogy nem jön vissza a hangjuk. “Sajnos nem tudunk fellépni, viszont van két jó hír a rossz mellett: itt vagyunk, és várunk mindenkit szeretettel, fotózkodunk meg autogramozunk, és nagyon jó barátunk és eszméletlen tehetséges zenész kollégánk, Heincz Gabor Biga fog fellépni! Köszönjük a megértést, és reméljük, hogy hamarosan énekelhetünk újra nektek!”

Mi ezúton is jobbulást kívánunk a Király testvéreknek!

Ezt pedig még mindig imádjuk:

Édes Élet, vetkőzés, megtermékenyítő party és nem létező tervek – a polgárpukkasztó lantművésszel készült interjút itt olvashatjátok el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top