Sztárok

A Barátok köztös Nyári Dia új babérokra tör – videó

Nyári Dia nemrég a közösségi oldalán közzétett egy videót, amelyen éneklés közben látható, hallható.

A Barátok közt című sorozat szereplője alaposan meglepett minket az említett felvétellel, hiszen mi – egészen idáig – nem tudtuk róla, hogy hangilag is igencsak rendben van. Nyári Diát természetesen rögtön megkerestük – a színésznő többek között azt is elmesélte nekünk, hogyan jött a képbe az éneklés.

Életem első nagy színházi szerepe A nyomorultak című musical volt a Győri Színházban, igazából azóta foglalkozom az énekléssel. Egyébként mindig is zeneiskolás voltam, tehát az éneklés, dalolás jó ideje az életem szerves része” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Nyári Dia. Sok hírességhez hasonlóan a Barátok közt Hannája is aktív felhasználója a legnagyobb közösségi oldalnak, a hivatalos profilján rendre meglepi a rajongóit valamilyen éneklős videóval. Egyes követői már többször megjegyezték neki, hogy indulnia kellene valamilyen tehetségkutató versenyen.

Új oldalát mutatta meg magát a Barátok köztös Nyári Dia - videó

Már többször megfordult a fejemben a gondolat, eddig azonban valahogy mindig elvetettem – talán majd egyszer” – mondta. Diát néhány hónappal ezelőtt eltalálta Ámor nyila, választottja pedig nem más, mint a 2013-as X-Faktorban feltűnt Tóth Marci. A fiatal lány és kedvese gyakorta énekelnek közösen is. “Könnyen lehet, hogy a későbbiekben együtt fogunk dolgozni valamilyen formában, ám ez egyelőre nem napirendi téma köztünk. Marcival egyébként tökéletesen kiegészítjük egymást, olykor ellát építő jellegű kritikákkal, amiket mindig megfogadok” – zárta Dia, aki a nyár nagy részét pihenéssel, reményei szerint fesztiválozással és üdüléssel fogja tölteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top