Sztárok

Régi, közkedvelt szerepében tér vissza Ábel Anita

Néhány hete Somogyi Zoltán szabadsága miatt Csonka András térhetett vissza műsorvezetőként az RTL Klub reggeli műsorsávjába.

Most péntektől hat adáson keresztül Ábel Anitával ébredhetnek a nézők, aki Teszári Nórát helyettesíti majd a 8:08 – Minden reggelben. A Heti Hetes egyetlen hölgy tagja számára nem ismeretlen a feladat, évekig volt műsorvezetője a csatorna Reggeli című műsorának. “Ez akkor mély víz volt számomra, de mindent, amit a televíziózásból megtanultam, azoknak az éveknek köszönhetek” – mondja Anita.

Marsi Anikó és Ábel Anita anno
Marsi Anikó és Ábel Anita anno

A színésznő a Delelőben kezdte Alföldi Róbert oldalán, majd 2001-től közel öt éven át ébresztette az RTL Klub Reggelijének közönségét, akik nagyon szerették a színésznőt ebben a szerepben. “Remélem, örülnek a nézők, hogy újra látnak! Izgulok egy kicsit, hiszen hét éve, 2005 óta nem vezettem élő, reggeli műsort.” Anitának Somogyi Zoltán partnereként lesz lehetősége hat reggeli nosztalgiára. Azt mondja, a nézők ugyanazzal az Anitával találkozhatnak, akivel évekkel ezelőtt. “Hogy mire számíthatnak velem kapcsolatban? Nem fogom meghazudtolni magam, ami a szívemen, az a számon, én már csak ilyen vagyok!”



Friderikusz Sándor két sikeres produkció után sokak megdöbbenésére távozott a TV2-től. Hogy miért? A meglepő válaszért itt olvashatjátok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top