Sztárok

Újabb botrány Beyoncé körül

Rájár a rúd Beyoncéra. A húga és férje közti, tettlegességig fajuló konfliktus után itt a családját érintő újabb botrány.

Hetek óta Beyoncé házassági válságától hangos a sajtó. Bár eddig hivatalosan egyikőjük sem ismerte el, hogy Jay Z hűtlensége miatt kerültek mélypontra, néhány nappal ezelőtti koncertjén sokatmondóan megváltoztatta egyik dalának szövegét, amelyből szinte mindenki egyértelműen arra következtetett, Bey ezzel üzent rajongóinak: igen, a férjem megcsalt, tudok róla, fáj, de rendbe akarjuk hozni a dolgainkat. Az énekesnő azonban egy percre sem lélegezhet fel, máris itt az újabb botrány.Újabb botrány Beyoncé körülApját, Matthew Knowlesot gyerektartás miatt perli egy fehérneműmodell, TaQoya Branscomb, aki szerint 2010-ben született lányának ő az apja (halkan jegyezzük meg, eltitkolt fia szintén 2010-es születésű…). A Daily Mail szerint a nő nemcsak gyerektartást, de DNS-tesztet is követel Knowleson.

TaQoya Branscomb
TaQoya Branscomb

Néhány évvel ezelőtt Knowles papáról már kiderült, hogy van egy eltitkolt fia, aki miatt 31 év házasság után Bey anyja beadta a válókeresetet. Az énekesnő és húga évekig nem álltak szóba apjukkal, második esküvőjére sem mentek el. Beyoncé egyelőre nem reagált a mostani hírekre.

Kelemen Anna pedig elárulta, aki igazán szemfüles, bármikor megláthatja meztelenül. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top