Sztárok

Luxusklinikán szül Ördög Nóra

Az ötcsillagos szállodának is beillő intézményben akár családi apartmant is lehet kérni a kismama és hozzátartozója részére.

Luxus-magánklinikán hozza világra második gyermekét is Ördög Nóra. A 32 éves műsorvezető – aki a napokban jelentette be, hogy elhagyja az RTL Klubot és a TV2-höz igazol – valószínűleg a Magyarországon létező egyik legjobb és legkényelmesebb környezetben, a fényűző Dr. Rose magánkórházban szüli meg a babáját – írja a Blikk.

A dunai panorámás belvárosi luxusklinika belülről olyan, mint egy ötcsillagos szálloda. Egy hagyományos szülés 590 ezer forintba kerül, ha érzéstelenítést is szeretne a kismama, akkor 730 ezer forint a tarifa. Annak, aki császárral szeretné világra hozni a gyermekét, 880 ezer forintot kell fizetnie.

Az anyukák ezért az összegért exkluzív egyágyas, saját fürdőszobás szobát kapnak a babával. Részt vehetnek többek közt egy kétalkalmas szülésfelkészítő foglalkozáson, s étlapról választhatják ki a napi háromszori étkezésüket is. Külön térítés ellenében három férőhelyes családi apartmant is lehet kérni, 5 csillagos à la carte ellátással az édesanya és a hozzátartozó részére.

Nézd meg az Ördög Nóráról és kislányáról, Miciről készült képgalériát!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top