Sztárok

Szörnyű megrázkódtatás érte Erdei Zsoltot

A babavárás örömteli pillanatai helyett rettegés lett úrrá Erdei Zsolton és kedvesén – írja a Bors.

Hat hónapra, 900 grammal született meg Erdei Zsolt és párja kislánya, Gréti – írja a Bors. “Nem az volt, hogy jaj, most született egy gyermekem, és hú, de boldog vagyok, világgá kürtölöm az egészet, hanem volt bennünk egy hihetetlen félelem, hogy úristen, a gyerek 900 gramm. Szerepemet vesztettem abban a pillanatban. Nekem csak egy tátongó üresség volt a testemben és a lelkemben is. Kicsit meg is ijedtem a látványtól, mert olyan parányi volt, hogy az ember nem is gondolná. Az egész karja akkora volt, mit az én mutatóujjam” – mondta Erdei Zsolt. “Semmilyen előzménye nem volt, nem kísérte fájdalom. Nagyon megijedtünk, bekerültem a kórházba. Próbálták bent tartani a kisbabát, de ez kilenc nap elteltével nem sikerült” – mondta a bokszoló kedvese, Réka.

Szerencsére a baba már jobban van, 900-ról 1600 grammra hízott, így augusztus közepén hazamehet a kórházból – derült ki az Aktív riportjából.

Szörnyű megrázkódtatás érte Erdei Zsoltot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top