Sztárok

Összeomlott az Éjjel-nappal Budapest Barbija

Rossz hírt kapott az Éjjel-nappal Budapest egyik szereplője, Barbi.

Talán nincs is annál rosszabb érzés a világon, mint amikor az ember nagyon reménykedik valamiben, aztán kiderül, hogy sajnos csak hiú ábrándokat kergetett – jól tudja ezt az Éjjel-nappal Budapest egyik szereplője, Barbi is. Aki nyomon követi a fiatal lány (és albérlőtársai) mindennapjait, az pontosan tudja, hogy Barbinak mindössze egyetlen vágya van, mégpedig az, hogy megajándékozhassa egy kisbabával kedvesét, Joe-t. A szerelmespár férfi tagja kezdetben ódzkodott az újbóli gyermekvállalás gondolatától (az ok: már van egy gyermeke, Hanna), nem sokkal később azonban pálfordulás történt, és Joe kijelentette, hogy mégis szeretne kétszeres apa lenni.

Barbi és kedvese persze rögtön belevágtak a babaprojektbe, s jó ideig úgy is tűnt, hogy sikerrel jártak. Igen ám, de Barbi a terhességét csupán megérzésre, nem pedig terhességi teszt(ek) elvégzésére alapozta. A szőkeség valósággal összeomlott, miután a tesztből egyértelműen kiderült: nem hord babát a szíve alatt.

Itt megnézheted, hogyan reagált Barbi, mikor kiderült, hogy mégsem várandós:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top