Sztárok

Öngyilkosságot kísérelt meg a NOX sztárja?

A zenekar feloszlása után pánikbeteg lett, majd rászokott a gyógyszerekre Nagy Tamás, a NOX ünnepelt táncosa – írja a Bors. A sztárt az utolsó pillanatban mentette meg elvált felesége.

“Úgy érkezett a lavina, hogy egy perc alatt elsodort. A NOX idején százezer ember előtt is gond nélkül léptem fel, aztán a semmiből jött egy olyan pánikroham, hogy az utcára sem mertem kimenni gyógyszerek nélkül, amelyekre nagyon hamar rá is szoktam” – idézte fel a Borsnak élete legsötétebb korszakát Nagy Tamás, a NOX egykor ünnepelt sztárja.

 Öntudatlanul, begyógyszerezve feküdt közös házukban, amikor nagy szerencsére a volt felesége valamiért odament, így megmentette az egykori táncos életét.

“Amikor kijöttem a kórházból, a szeretteim úgy leszidtak, hogy alig mertem a szemükbe nézni. Az volt az a pont, amikor azt mondtam: attól függetlenül, hogy padlóra kerültem, nem zárhatom be a kaput magam mögött. Harminckilenc éves vagyok, van három gyermekem, akikért felelősséggel tartozom, és van egy életem. Most kezdek kijönni a sokkból, az öngyilkossági kísérlet után egy év kellett, hogy összeszedjem magam” – mondta a Borsnak Tamás, akinek nagy álma, hogy újra összeálljon a NOX, legalább egy búcsúkoncert erejéig.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top