Sztárok

Berki Krisztián tettétől hangos az internet

Berki Krisztián betartotta az ígéretét, és tényleg átúszta a Balatont Illés Fanni paralimpikonnal.

De hiába a szép eredmény, ha az internet emberei azt gondolják, hogy ez az egész csupán egy médiafogás volt az Édes Élet szereplőjétől. Berki a Balaton-átúszást követően természetesen azonnal posztolt egy képet a közösségi oldalára (így bejelentve a hírt, miszerint sikeres volt a “mission”), a fotó alá pedig elképesztő mennyiségű komment érkezett. S bár a legtöbben őszinte gratulációjukat küldték a herevasalás földi helytartójának, szép számmal akadtak olyanok is, akik szerint Berki napi jó cselekedete csupán a médiának szól.

Fotó: Berki Krisztián Facebook
Fotó: Berki Krisztián Facebook

“Szép dolog tényleg, respect a lánynak, csak ez nekem úgy jön le hogy »Berki a jó arc« kampány első epizód. Igazából a celebvilágba a »rosszfiú« Berkiként helyezkedett be, mert hiánycikk volt ez a karakter. Tudnám tisztelni, ha ezt a tisztséget nem így éri el, hanem letesz valami értelmeset, de ez a »tisztességtelenül hogyan gazdagodjunk meg stílus« ne legyen már példa” – így az egyik kommentelő, akinek persze rögtön nekitámadtak “a berki” legnagyobb rajongói. Elgondolkodtató sorok, az biztos, de hogy mi igaz a fent írtakból, azt döntse el mindenki maga. Az egykori Fradi-vezér egyébként Illés Fanni paralimpikonnal úszott át a túlsó partra.

 

A Balaton-átúszást sikeresen teljesítők számára pedig szóljon a következő dal:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top