nlc.hu
Sztárok
Családot tervez Janicsák Veca

Családot tervez Janicsák Veca

Ritkán beszél magánéletéről Janicsák Veca, aki most meglepő nyíltsággal mesélt a Class 40 két műsorvezetőjének, Kiss Orsinak és Kovács Áronnak párjáról és közös terveikről.

“Többször beszélgettem már vele, mindig elbűvöl az őszinteségével és lazaságával. Nagyon szimpatikus lány, ráadásul a Class hallgatók egyik nagy kedvence, most például ő volt a legjobb magyar előadónk a Class40-en a Könnyek az esőben című slágerrel” – kezdte Kiss Orsi. Azonban nemcsak őt, műsorvezetőtársát is hamar levette a lábáról Veca, aki lakásfelújításból, smink nélkül érkezett a felvételre. “Mindig tetszettek az olyan csajok, akik mernek úgy kinézni, mint a filmekben a texasi lányok: szakadt farmer, egyszerű  póló, feltűzött haj, nulla smink” – bókolt érkezésekor Vecának Kovács Áron.

“Nem vagyok a külsőségek rabja, szerintem elsősorban a belsőn van a hangsúly – a laza, természetes megjelenés egyfajta zenei stílust is vonz maga után. Ráadásul most nem is volt időm sminkelni, mert éppen a családi fészket újítjuk fel a párommal. A rajongók számára egyértelmű volt, hogy van barátom, sosem titkoltam, hogy kapcsolatban élek és azt sem, hogy együtt tervezzük a jövőnket.”

Fotó: Red Lemon
Fotó: Red Lemon

Veca a családi munkamegosztásról is mesélt a két műsorvezetőnek. “A zeneszerzés nagyon érdekel, mivel nem vagyok olyan típus, aki meghal a szereplésért. Apukám pedig a családi dalszövegíró, aki ráadásul laza fazon, remek vele a kapcsolatom. Vele mindig mindent meg lehet beszélni, ami egyébként az egész családomra igaz. Korábban a  testvérem volt a menedzserem, de túlságosan keveredett a magánélet a munkával: előfordult, hogy akár családi eseményen is a fellépésekről egyeztettünk. Még mindig dolgozunk együtt, de már nem napi szinten, most leginkább testvéri a viszonyunk” tette hozzá Veca, aki további részleteket a Class 40 július 27-i adásában oszt meg a rajongókkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top