Sztárok

Szakított csatornájával az RTL Klub sztárja

Nem tudott megegyezni anyacsatornájával Janicsák Veca, ezért szakítottak. Az x-faktoros énekesnő a SuperTV2 műsorában, a Hal a tortánban tűnik fel – írja a Blikk.

Janicsák Veca a Super TV2 főzős műsorában, a Hal a tortánban vállalt szereplést, ezzel pedig elvágta magát az RTL Klubnál. Az X-Faktor korábbi sztárjának váltása nem volt váratlan, hiszen összerúgta a port a csatornájával az egyik show miatt. A bulvárlap értesülése szerint az énekesnő – betegségre hivatkozva – ugyanis az utolsó pillanatban visszavonta a fellépését Az egy este című koncertsorozatban, amely az RTL II beindításakor fontos műsor volt. Emiatt az RTL Klubból kitiltották Vecát, többé nem szerepelhet náluk. Az énekesnő – akit korábban sokat kritizáltak a súlya miatt – elismerte, valóban letiltották az RTL-nél, ám nem hajlandó elismerni a neki felrótt hibát. „Sokat kaptam az RTL Klubtól, de vissza is adtam mindent a szereplésekkel, a jogdíjrészesedéssel, nem gondolom, hogy hibás lennék, amiért így alakultak a dolgok” – jelentette ki.

Szakított csatornájával az RTL Klub sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top