Sztárok

Megható üzenet Szabó Zsófitól

A jelek szerint Szabó Zsófi önkéntes száműzetése elérte a célját.

Mint ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Szabó Zsófi Norvégiába utazott, hogy részt vegyen egy 16 napos zarándokúton. A színésznő néhány nap alatt több száz kilométert tett meg, hegyre föl, hegyről le, a fárasztó túra azonban már pár nap után jól láthatóan elkezdte feltölteni a színésznőt, aki nehéz időszakon jutott túl. Édesapja halála után elzárkózott barátaitól és párját is elhagyta. Hajdú Péter műsorában nyilatkozott először arról, hogy újra meg kell találnia önmagát, az ide vezető út pedig egészen a skandináv országig hajtotta, ahol úgy tűnik, Zsófi megtalálta a válaszait.

“Egy kis pont vagyok a világban. Egy kis pont, aki siratja a múltat, de boldogan tekint a jövőbe. Hiányzik a múlt. Kíváncsian várom a jövőt. A jelent viszont, ezt ami most itt van és ami bennem zajlik: IMÁDOM! Ahogy Márai mondaná: »Örökké városok, célok, életkorok és változások között haladsz«” – osztotta meg követőivel közösségi oldalán néhány órája egy fotó kíséretében a Jóban Rosszban színésznője.

Rocksztárt szerződtetett az Argo2 főszerepére Árpa Attila. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top