Sztárok

Helyreállt a béke Szabó Zsófi és Sarka Kata között – fotó

A szeretet mindent legyőz – kezdhetnénk ezzel az elcsépelt közhellyel, és kivételesen kezdjük is, merthogy tényleg igaz Szabó Zsófi és Sarka Kata esetében.

Igen, tudom, hogy nem ez a nap legfontosabb témája, sőt azt is tudom, hogy a két érintetten kívül nem igazán tartozik másra, mégis úgy érzem, akik szeretik Katát és Zsófit – vagy együtt a két hölgyet –, azok nyomon követik a két lány barátságáról hetek óta szóló híreket. A barátnők, akik korábban elválaszthatatlanok voltak, jó ideje nem beszéltek egymással, miután a Jóban Rosszban színésznője – a hírek szerint – gyászában magába fordult.

Megnézem
Összes kép (1)

Hogy ebből mi az igazság, csak rá tartozik, ahogy az is, hogy hogyan dolgozza fel édesapja elvesztését, az azonban lehetséges, hogy Kata néhány nappal ezelőtti vallomása kellett ahhoz, hogy ismét közeledjenek egymás felé. “Nálunk ugyanúgy családtag, és valószínűleg mindig is az lesz, merthogy a kisfiam keresztanyja, és a Dávidka nagyon szereti” – mondta egy interjúban Hajdú Péter felesége, amire tegnap már egy keresztanyáról és keresztfiáról készült fotó díszelgett mind Kata, mind Zsófi Facebook-oldalán. “A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny. Nem kérkedik, nem gõgösködik… Mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel. A szeretet soha el nem múlik” –  írta sokatmondó kísérőszövegként a fotó mellé a színésznő.

Fotó: Szabó Zsófi Facebook oldala
Fotó: Szabó Zsófi Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top