Sztárok

Bruce Willis és Demi Moore lánya is elvonón kötött ki

A mindössze húszéves Tallulah Willist július 23-án a legnagyobb titokban vitték be szülei egy arizonai rehabilitációs intézetbe.

Míg apja igazi példás családapaként él új családjával, a régit sem elhanyagolva, addig anyja Asthon Kutcherrel való válása óta nem találja a helyét. Demi Moore az alkoholhoz és a drogokhoz nyúlt, miután a jóval fiatalabb színészről kiderült, hogy megcsalta őt. A szexi színésznőt annyira megviselte a szakítás, hogy egy idő után saját lányai is eltávolodtak tőle.

Demi Moore magát okolja

Bár Demi azóta már összeszedte magát, három lányának nem szolgált jó példával. Éppen ezért most saját magát okolja a történtek miatt – írja a RadarOnline. “Demi nagy mértékben magát hibáztatja, amiért Tallulah lába alól ugyanúgy kicsúszott a talaj, mint ahogy az történt vele néhány hónappal ezelőtt. Most újra végig kell élnie az elmúlt időszak nehézségeit, de a lánya miatt igyekszik erős maradni” – árulta el a Star magazinnak a színésznő egyik ismerőse.

Május 8-án testvére, Scout kapta rajta a fiatal lányt, amint kokaint szippant fel egy bulin. Azonnal elmondta Bruce Willisnek, aki kezdetben azzal próbált meg hatni a lányra, hogy minden támogatást megvon tőle, ha nem kér segítséget. Tallulah végül New Yorkba költözött, ahol végképp kontroll nélkül maradt. Amikor bevallotta anyjának, hogy kokainfüggő, Demit teljesen sokkolta. Most együtt, az egész család támogatásával próbálja leküzdeni függőségét a Willis lány.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top