Sztárok

Újabb fejlemények Noszály Sándor állítólagos verekedéséről

Egy belvárosi szórakozóhelyen bulizott az egykori Nagy Ő, állítólag ittas volt.

Magához tért, a tudata is kitisztult Noszály Sándornak, akit csütörtök este erősen vérző, súlyos fejsérüléssel, életveszélyes állapotban vittek kórházba az egyik budapesti szórakozóhelyről. A 42 éves teniszezőt az egyik budapesti egészségügyi intézmény intenzív osztályán ápolták – írja a Blikk.

Noszály, aki saját bevallása szerint nem emlékszik semmire – csak arra, hogy hátulról meglökték, elesett, szerinte így verhette be a fejét –, azt állítja: baleset érte, a szemtanúk és az orvosa szerint azonban sérülését bántalmazás okozta. Mint az egyik szemtanú elmondta, az évek óta Los Angelesben élő teniszező a BOB nevű helyen szóváltásba keveredett egy másik vendéggel – mindketten elég ittasak voltak –, ezután valahogyan az utcára kerültek, ott lökdösődtek, aztán az egykori Nagy Ő elesett, és beverte egy padkába a fejét; ekkor hívták hozzá a mentőt.

A Bors értesülése szerint nemcsak agyrázkódása, hanem súlyos agyzúzódása is van Noszálynak, mivel iszonyatos erejű ütés érte.

A BRFK bűnügyi főosztályának életvédelmi osztálya életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Újabb fejlemények Noszály Sándor állítólagos verekedéséről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top