Sztárok

Egy év alatt 20 milliót kaszált Berki Krisztián

Berki Krisztián az Édes Élet legfoglalkoztatottabb szereplője, ami igencsak jövedelmező állásnak tűnik.

Tavaly szeptemberben tűzte műsorra a TV2 az Édes Életet, ami azóta is töretlen népszerűséggel fut. Berki Krisztián neve azóta bevésődött a celebégboltra, ahogy a Blikk fogalmaz, ő az egyik legjobban kereső médiabohóc.

Egy év alatt 20 milliót kaszált Berki Krisztián

A lap értesülései szerint a bulvárhős eddigi szereplésével 15-20 millió forint körüli összeget tett zsebre. Ezzel egy időben azonban az adóhatóságnak is szúrja a szemét. Már nemcsak régi kft-je, de az új cége, a BK Movie Star Film és Produkciós Kft. is szerepel a NAV végrehajtással érintett céglistáján. A TV2 egyik bennfentese elárulta a Blikknek, hogy a reality legfoglalkoztatottabb szereplői százezer, a mellékszereplők pedig nyolcvanezer forint körül kapnak forgatásonként. Márpedig Berkivel nap mint nap találkozhatnak a nézők, ami azt jelentik, hogy ha húsz forgatási nappal számolunk, akkor csak a sorozattal havi kétmillió forint körül keres.

“A műsor egyik legnépszerűbb arca, a TV2 Csoport hosszú távon számít a szereplésére” – nyilatkozta a lapnak Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője. Néhány nappal ezelőtt pedig az is kiderült, hogy a valóságshow-szereplő ősztől a csoporthoz tartozó másik csatornán, a FEM3-on is feltűnik műsorvezetőként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top