Sztárok

Kisfiával együtt Tunéziában ragadt Németh Kristóf

A helyi légitársaság sztrájkja miatt Dzserba szigetén ragadt a Német Kristóf és kisfia, Lóci – írja a Blikk.

Háromezer útitársukkal együtt, bizonytalanságban telnek Németh Kristófék napjai. A Blikk telefonon érte utol a Játékszín igazgatóját, aki egyelőre nem tudja, mikor térhetnek haza. “A szigeten nyolcvannyolcan vagyunk magyarok. A sztrájk miatt az itteni repülőtér egyáltalán nem bonyolít le- és felszállásokat. Tőlünk négy órára van egy másik reptér, amely fogad és indít is gépeket, de nincs értelme odautazni, mert a hozzánk eljutott hírek szerint ott is kaotikus állapotok uralkodnak” – kezdte a direktor, aki hozzátette, annyian várakoznak a hazajutásra, hogy senki nem tudja megmondani, ki mikor kerülhet fel valamelyik gépre.

“Ebben a pillanatban még azt sem tudom megmondani, Lócival hol hajtjuk álomra a fejünket, a szállodai szobánkat ugyanis már elhagytuk” – tette hozzá a Németh Kristóf, akinek számára némi megnyugvást jelent, hogy az egyetlen ember, aki élvezi a helyzetet, az a kisfia.

Kisfiával együtt Tunéziában ragadt Németh Kristóf

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top