Sztárok

Hatalmas a vita Curtis botránya körül

A rajongók is egymásnak estek Curtis nőverése kapcsán.

Curtis bocsánatot kért ugyan amiatt, hogy menyasszonyát ököllel verte egy vita során, úgy látszik, ez mégsem volt elég meggyőző minden rajongónak. Amellett, hogy a rappernek fellépései is elmaradtak a balhé miatt, még rajongói egy része is elfordult tőle, és heves vita folyik közösségi oldalán.

Többen azzal érvelnek, hogy ami történt, az kizárólag Curtisékre tartozik, sokan viszont megdöbbentő módon állnak ki a rapper mellett.
“Akkor most köpjön le mindenki nyugodtan, de miről is beszélünk? Ati megütött egy nőt?!? Egy férfi megütött egy nőt…?!? 2014et írunk..olyan világban, ahol a nők ugyanúgy lopnak-csalnak- hazudnak!! Szinte már-már gátlástalanabbak a fiúknál…és az új “generáció” (18-23) ha kell bármikor nekiront a palijának,ha úgy van bármivel ami a keze ügyébe akad…!!! És akkor úristen,megütöttek egy nőt?!? – írja egyikük.
“Tesó, nagyon nagy tisztelet feléd, hogy nem próbálsz másokat hibáztatni a botlásod miatt, de hibákat minden ember követ el, és azt se felejtsük el, a lónak is négy lába van, mégis megbotlik…
De hogy felvállalod a hibád, ezért nagyon nagy RESPECT feléd
 – veregeti vállon egy másik rajongó.
Ami igazán megdöbbentő: nők is védelmükbe vették Curtist, méghozzá nem is akárhogyan. “A kisasszony elfelejtette hogy a híres emberekkel való együttlétnek vannak árnyoldalai is???vagy mint gondolt a baby? – magyarázza véleményét az egyik rajongó lány.

Jó néhányan viszont egyenesen megdöbbennek a fentiekhez hasonló hozzászólásokon. Azt hiszed, most hogy ezt kiposztoltad visszahívnak fellépésekre? Remélem az életben több haknid nem lesz és azt is nagyon remélem, hogy veled fognak végre példát statuálni és majd odabent rájössz mikor ugyanígy elkenik a szádat – írta az egyik felháborodott kommentelő.
Másikuk pedig inkább a vállon veregető rajongókat veszi górcső alá: “Aki kiírja ide hogy hatalmas respect,az komolyan gondolja?Ha te lányod, vagy lánytesód,rokonod ütötte volna is hatalmas respect lenne?

facebook.com/Curtis4ker
facebook.com/Curtis4ker

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top