Sztárok

Durván összebalhézott VV Zsófi és VV Aurelio

VV Zsófi és VV Aurelio nemrég tértek haza Ibizáról, a nyaralás kis híján kudarcba fulladt.

De nemcsak azt tudhatjátok meg, hogy mi történt pontosan, hanem azt is, hogy milyen óriási kincsre tett szert Zsófika búvárkodás közben. Az “őskor csak egy mendemonda” lányt telefonon értem utol, a repüléstől még kissé bágyadt volt, de ennek ellenére persze szíves-örömest elmesélte, hogyan sikerült az ibizai kiruccanás. “Én már többször repültem, Aurelio viszont most először járt úgy a fellegek között, hogy tudatánál volt, utoljára kisgyermekként szállt repülőre” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak VV Zsófi, aki a közel háromórás repülőút alatt folyamatosan ijesztgette szerelmét. Kedves dolog ez, valljuk be. A villa egykori cuki lánya ezt követően azt is elmesélte, hogy VV Aurelio nagy álmából – az ibizai partiból – végül semmi sem lett.

Fotó: VV Zsófi Facebook
Fotó: VV Zsófi Facebook-oldala

“Már a megérkezésünk napján elköltöttük a pénzünk nagy részét, rengeteg szuvenírt, ruhát és kiegészítőt vettünk, így a bulira már nem futotta – mondta Zsófi, akit egy búvárszemüveggel lepett meg Aurelio. – Egyetlenegyszer voltunk lent a tengerparton, a víz ugyanis tele volt kagylókkal, és nem szerettem volna, ha bármelyikünk megsérül. De abban az egy napban lemerészkedtem a víz alá, természetesen szemüvegben, annak reményében, hogy a kezem ügyébe akad valami drága kincs, de végül csak egy hajgumit találtam.”

Zsófi és Aurelio – a csúnya kagylós víz miatt – a szálloda medencéjének partján töltötték a nyaralás hátralévő részét. De mielőtt bárki azt hinné, hogy az üdülés romantikus hangulatban telt, eláruljuk, hogy a szerelmesek már az első nap csúnyán összekaptak. “Nagyon durván összevesztünk, de sajnos már nem tudom megmondani, hogy mi volt a vita tárgya. Mindketten kibuktunk, méghozzá olyannyira, hogy haza is akartunk jönni. De aztán végül túltettük magunkat a dolgon, és tovább koktéloztunk a parton.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top