Sztárok

Válik Mariah Carey és Nick Cannon

Zátonyra futott Mariah Carey énekesnő és Nick Cannon rapper házassága.

“Nincs szerencsém, a szerelemben nincs szerencsém, mert soha-soha nem találtam, csak olyat, aki rászedett” – hallható az Apostol együttes dalában. Ha jól sejtem, Mariah Carey – ha ismerné – most igencsak magáénak érezné az említett nótát. Az énekesnő és színész-rapper kedvese házassága ugyanis a végéhez közeledik – adta hírül a Daily Mail. Az angol lap információi szerint Mariah volt az, aki úgy döntött, hogy pontot tesz a kapcsolat végére. A jól értesült bennfentesek szerint az énekesnő megelégelte, hogy Nick Cannon folyamatosan kiteregette a magánéletüket, valamint tudomást szerzett arról, hogy férjura többször is félrelépett az elmúlt hat, együtt töltött évük során.

Válik Mariah Carrey és Nick Cannon

“Sokáig tűrt, és – mivel szerette Nicket – szemet hunyt a dolgai felett, a hűtlenségét is hajlandó volt megbocsátani neki. Azt azonban, hogy a félrelépések folyamatossá váltak, már nem tudta és nem is akarta elviselni, ezért döntött úgy, hogy beadja a válópert” – nyilatkozta az énekesnő egyik barátnője az ominózus lapnak. Mariah Carey-nek egyébként nem ez az első házassága, az énekesnő 1993–97 között a Sony cég fejének, Tomy Mottolának volt a felesége. Az elmúlt hónapokban többször is felreppent a pletyka, miszerint Mariah és Nick kapcsolata megromlott, ám akkor még úgy tűnt, hogy sikerül rendezniük a nézeteltéréseiket. A párnak ikrei születtek, Monroe és Moroccan most háromévesek, és – ha a bíróság máshogy nem határoz – édesanyjukkal maradnak a válás után.

UPDATE: Nick Cannon megerősítette a hírt, miszerint zátonyra futott a házassága. A rapper a The Insidernek a következőket mondta: “Hónapok óta külön házban élünk. Most minden erőmmel csak és kizárólag a gyermekeinkre koncentrálok.”

A furcsa diétával fogyó Carey-ről, valamint családjáról készített galériáinkat itt végiglapozhatod:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top