Sztárok

Emlékműsor készül Bajor Imréről

A Karinthy Színház tagjai emlékműsorral búcsúznak Bajor Imrétől – írja a Blikk.

Péntek délután örök nyugalomra helyezték a Farkasréti temetőben Bajor Imrét. A szertartáson több százan vettek részt, családtagok, kollégák és barátok kísérték utolsó útjára a Kicsihuszárt. A Blikk információi szerint az ismert és elismert színész-komikus életének két fontos szereplőjét, Verebes Istvánt, valamint Karinthy Márton színházigazgatót nem lehetett látni a tömegben. Az ominózus lapnak a Heti Hetes főszerkesztője, Ónodi György nyilatkozott azzal kapcsolatban, miért maradt távol Verebes István.

Úgy tudom, előre jelezte Pista, hogy nem lesz jelen a temetésen. Hívtuk a Heti Hetes 16. évadának első adásába is, ami szeptember első vasárnapján kerül adásba, és csak Imiről szól majd, de Verebes ide sem akart eljönni. Neki ez túl fájdalmas. De megértem, mindenki másképpen gyászol” – mondta Ónodi György.

Ahogy Verebest, úgy Karinthy Mártont is sokan hiányolták – az ő színházában lépett utoljára színpadra Imre. “Sajnos kitört rajtam valami influenzaszerű nátha, nem mehettem emiatt személyesen, de a színháztól képviseltek, és egy gyönyörű koszorút is elhelyeztünk Imi sírjára. Halála másnapjától a Karinthy Színház az utcafronti portálján mindenki számára jól láthatóan emlékezik Bajor Imrére” – nyilatkozta a direktor. Karinthy azt is elmondta, hogy már készül a Bajor Imréről szóló emlékműsoruk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top