Sztárok

Kiderült, kire cserélte Tillát Liptai Claudia

<p>Mozgalmas ősz elé néz Liptai Claudia. Nemcsak <a href="https://nlc.hu/tv_sztarok/20140613/liptai-claudia-filmet-forgat/" target="_blank">színésznőként tér vissza</a>, de a Sztárban sztár zsűrizése mellett műsorvezetőként – tőle eddig szokatlan formátumban – is megújul. </p>

Liptai Claudia és Tilla neve szinte már összeforrt, legalábbis ami a TV2 szórakoztató műsorainak vezetését illeti. Ám mivel a Sztárban sztár legújabb évadát már nem Friderikusz Sándor, hanem Tilla vezényli le, így az ősszel induló Bumm! című kvízműsorban nem ő, hanem Kasza Tibi áll majd Claudia oldalán. “Mindig nagy álmom volt egy ilyen műsort vezetni, és az, hogy Clau oldalán tehetem meg, a szakmai életem eddigi abszolút csúcsa. Mivel nagyon jó párost alkotunk, ezért felhőtlenül szórakoztató perceket ígérhetünk a nézőknek” – árulta el Kasza, aki korábban a SuperTv2-n futó, saját magáról elnevezett talk show-ban debütált műsorvezetőként. 

Fotó: TV2 Sajtószoba
Fotó: TV2 Sajtószoba

Bár Clau már igazi vérprofinak számít a show műsorok vezetésében, az új formátum számára is kihívást jelent. “Ez a fajta kvízshow teljesen új műfaj lesz a számomra, egyáltalán nem találkoztam vele eddig. Örülök, hogy ebben is kipróbálhatom magam, izgatottan várom a forgatásokat, pláne az új partnerem oldalán.”

Fotó: TV2 Sajtószoba
Fotó: TV2 Sajtószoba

A műsor felépítése

A Bumm! igazi újdonság a televíziós piacon, a különböző vetélkedők szellemi próbatételeit ötvözi az akciófilmek feszültségével, izgalmával és a videojátékok szórakoztató erejével. A műsorban négyfős csapatoknak kell kvízkérdések megválaszolásával nyolc bombát hatástalanítania, természetesen szigorúan időre. A civil játékosok mellett ismert emberekből álló csapatok is versenyeznek majd a főnyereményért, ami nyolcmillió forint lesz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top