Sztárok

Szétvarratja magát Tóth Gabi – fotó

Tetoválásból sosem elég – jól tudják ezt azok, akiknek testét kisebb-nagyobb minták vagy épp írások borítják.

Magam is ezt a tábort erősítem – igaz, nekem csak a két csuklómon van varrás. Mondanom sem kell, az egész úgy indult, hogy csak egy tetoválást csináltatok, néhány héttel később azonban – amikor a másikat már nem kellett kenegetni meg kötözgetni – újra betértem a két méter magas, izmos, agyontetovált “haveromhoz”, és gyorsan kipingáltattam a jobb csuklómat is. A szalonból kilépve megfogadtam, hogy tényleg nem jövök vissza többet (és nem azért, mert nagyon fájt volna a dolog), az utóbbi időben viszont egyre nagyobb a késztetés.

Ha a sejtésem nem csal, Tóth Gabi is hasonlóan vélekedhet az ügyről, máskülönben nem döntött volna úgy, hogy ismét tetováltat. Az X-Faktor mentora a közösségi oldalán osztotta meg a hírt a követőivel, miszerint készül az újabb tetkó. Nem ő egyébként az egyetlen olyan hazai híresség, aki az “egy tetkó nem tetkó” elvet vallja, Istenes Bence is jó néhány pingálmánnyal büszkélkedhet.

Azt azonban, hogy a legújabb remekmű milyenre sikerült, egyelőre nem osztotta meg rajongóival az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top