Sztárok

Megmutatta szerelmét Tóth Vera – fotó

Hétévnyi magány után sétált be az életébe a szerelem Ádám személyében, akit most először a nyilvánosságnak is megmutat – írja a Story magazin.

Tóth Vera évekig szó szerint szenvedett a magánytól. “Volt olyan, hogy a padlót fogva, remegve kértem a Jóistent, hogy szabadítson meg végre a lelki szenvedéstől” – kezdte a Sztárban sztár legújabb évadában hamarosan feltűnő énekesnő őszintén a magazin hasábjain, ahol többek között arról is mesélt, végül mikor és hogyan ismerte meg Ádámot, aki mellett teljesen megváltozott az élete.

Megmutatta szerelmét Tóth Vera – fotó

Lassan egyévesek vagyunk, a tizedik hónapnál tartunk. Az első találkozásunk egy zenés klubban volt, ahol egy művelődésszervező mutatott be minket egymásnak. Annyira izgultam a koncert miatt, hogy szinte észre sem vettem Ádámot. Aztán jobban elkezdett forgolódni körülöttem, és akkor jobban megnéztem őt. Szerelem volt első látásra – mesélte Vera, amit kedvese is megerősít. “Az első kézfogásunk óta együtt vagyunk. Rászántam volna bármennyi időt, hogy meghódítsam, de nem volt rá szükség, mert azonnal éreztük, hogy egymást kerestük. Nem voltak kérdések, csak két nagyon lelkis, szerelmes ember” – folytatta Ádám, aki a Storynak őszintén mesélt korábbi házasságáról.

Vera az őt és családját ért számtalan pletykára is reagált a ma megjelenő Story magazinban, ahol Ádámmal közös jövőjükről is bővebben nyilatkoztak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top