Sztárok

Plasztika vár VV Alexára

Azt mondják, tetoválásból sosem elég. Hát, úgy tűnik, plasztikából sem – legalábbis VV Alexa szerint.

A ValóVIlág hatodik szériájából elsőként távozó VV Alexa az egyik olyan egykori játékos, aki olykor-olykor még hallat magáról – annak ellenére, hogy nemrég megígérte: kivonul a médiából. A mélyen vallásos családból származó lány hol egy gigaslágerrel, hol egy frenetikus videoklippel rukkol elő, de az sem ritka, hogy a magánéletéről vagy a szépészeti beavatkozásairól mesél a médiában. Mindenki nyugodjon le, nem volt ez másként a minap sem, amikor is elárulta nekem, hogy újabb szájfeltöltésre vállalkozik.

“Tudom, hogy mindenkinek úgy kell elfogadnia magát, ahogy a Jóisten megteremtette, de ez a száj dolog gyermekkorom óta kísért. Mindig láttam a tévében meg az újságokban, hogy másoknak milyen szép, telt ajkuk van, nekem meg szinte nincs is szám” – taglalta az okokat Alexa, aki cirka két hónappal ezelőtt egyszer már feltöltette a száját, de a dús ajak mostanra már megint csak álom számára. “Most egy másfajta eljárást szeretnék kipróbálni, még konzultálunk az orvosommal, de jövő héten sor kerülhet a feltöltésre. Alig várom!” – lelkendezett a VV-s.

S bár Alexa szerint mindenkinek meg kell békélnie az à la nature kinézetével, azért egy orr- meg egy mellplasztikát még bevállal a közeljövőben. “Kisebb orrot szeretnék, és a terveim között szerepel, hogy a melleimet is megcsináltatom. Most épp nagy fogyókúrában vagyok, nyolc kilótól szeretnék megszabadulni, aztán – ha sikerült – sebészkés alá fekszem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top