Sztárok

Friss! Schumacher végre otthonában gyógyul

Régóta nem adtak ki semmilyen hivatalos közleményt a hétszeres világbajnok Forma-1-es versenyző állapotáról, most azonban jó hírekkel szolgáltak.

Utoljára a Német Nagydíjon jelent meg felesége, Corinna Schumacher, aki akkor megköszönte a rajongóknak azt a rengeteg szeretetet és támogatást, amely az életveszélyes síbalesetet szenvedett pilóta felé áradt a tavaly decemberi szerencsétlenség után.

A sportolót orvosai mesterséges kómában tartották, azóta csak annyit lehetett tudni, hogy Schumi már nincs kómában, és megkezdték a rehabilitációját – ezt menedzsere, Sabine Kehm jelentette be június 16-án. Most pedig a BBC közölte a friss hírt, miszerint az egykori világbajnok autóversenyző végleg elhagyhatta a svájci kórházat, és hazatérhetett otthonába – ezt a család is megerősítette.

További tájékoztatást későbbre ígérnek.

UPDATE: Sabina Kehm BBC-hez eljuttatott közleményéből kiderül, hogy Michael Schumacher rehabilitációja az otthonában folytatódik, az utóbbi időben ugyanis jól haladt a felépülése súlyos sérüléseiből.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top