Sztárok

Túl közel kerültek Agassihoz Schoberték?

A fitneszházaspár minden pillanatot kihasznált, hogy megérinthesse a világsztárt.

Mintha a kelleténél szorosabbra fűzte volna Andre Agassival való viszonyát a Schobert házaspár. Réka és Norbi megállás nélkül a teniszklasszis nyakában lógott négynapos rendezvénysorozatukon, sokszor már-már kínosan közel kerültek a sztárhoz – írja a Bors. Érthető az örömük, életük legnagyobb üzletét kötötték a minap, de talán egy kicsivel jobban kimutatták az érzelmeiket, mint kellett volna. Legalábbis a protokollszakértő szerint, aki úgy látja, a nagy teniszrajongó Schoberték – akiknek a világ meghódítása a céljuk – erősen túlzásba vitték a gesztusokat. “A brezsnyevi időkben volt jellemző ez az ölelkezős, csókolózós stílus, ma már kifejezetten kínos az üzleti szférában. Az illem sokkal több távolságtartást kíván” – vélekedik Török Gabriella protokollszakértő, aki szerint Schobert Norbi megmutatta, hogy erre is képes, ezt is megcsinálta.

A fitneszguru szerin azonban szó sincs az üzleti protokoll megsértéséről, gesztusaik mindössze arról árulkodtak, hogy az üzleten kívül jó barátságot is kötöttek a teniszcsillaggal. “Ez az ölelés azt fejezte ki, hogy nemcsak az üzletben vagyunk szövetségesek, de barátként is tekintünk egymásra” – hangsúlyozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top