Sztárok

Különleges elismerésben részesül George Clooney

Színészi karrierje mellett rendezőként is beírta magát Hollywood történelmébe George Clooney, akinek megérte átállni a kamera túloldalára.

Már most bejelentették, hogy a januári Golden Globe díjátadón tiszteletbeli Golden Globe-díjjal, azaz Cecil B. DeMille-díjjal jutalmazzák a hamarosan nősülő színész-rendező munkásságát – írja a Hello magazin. A megtisztelő díjat azoknak a színészeknek szokták adni, akik a kamera előtt és mögött egyaránt megállják a helyüket.

Márpedig Clooney nemcsak színészként söpört be számos jelölést és néhány szobrocskát is, de rendezőként is kiérdemelte az elismerést az Egy veszedelmes elme vallomásai és a Jó estét, jó szerencsét című filmekért. A sármos színész ráadásul a napokban vehetett át egy másik díjat Firenzében jótékonysági munkái elismeréseképpen. Clooney számára igazán jó év a 2014-es, hisz amellett, hogy a hosszú agglegényélet után rátalált a szerelem, még a szakmájában is a csúcson van.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top