Sztárok

Sokkolták a mentorok az X-Faktor versenyzőjét, Bellát

Jakab-Péter Izabella Erdélyből érkezett a 2014-es X-Faktor válogatójára.

“Szeretném kipróbálni magam, megtudni, hogy mire vagyok képes, van-e helyem a szakmában. Az X-Faktor jó lehetőség a tanulásra és arra, hogy tapasztalatot szerezzek. Szeretnék sokat tanulni, építkezni, hogy minél többet megtudjak erről a világról. Nem az lebeg a szemem előtt, hogy megnyerjem a versenyt, sokkal inkább az, hogy ne csak a tévé előtt üljek, hanem tegyek valamit a jövőmért, hogy elinduljak az utamon” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Jakab-Péter Izabella. A fiatal lány számára nem ismeretlen az énekversenyek világa. “Korábban részt vettem Az Erdély Hangja versenyen egy együttessel, ám elég hamar kiestünk. Utána egyedül kezdtem el énekelni, másodszorra már egyedül jelentkeztem a versenyre, ez alkalommal pedig harmadik helyezést értem el.

Sokkolták a mentorok az X-Faktor versenyzőjét, Izabellát

A négyfalui lányt édesanyja annak érdekében, hogy megtudják, van-e tehetsége az énekléshez, énektanárhoz vitte. “Emlékszem, még kislány voltam, épphogy csak elkezdtem az iskolát. Komolyabban azonban soha nem tanultam énekelni tanártól, de a gimnázium alatt bekerültem egy együttesbe, és akkor nagyon sokat fejlődtem, sokat gyakoroltunk, ez pedig nagyon sok önbizalmat adott. Csak évekkel később kezdtem szólóban is énekelni egy zongorista kísérővel, aki az együttes zongoristája volt. Norbinak nagyon sokat köszönhetek, hiszen alapokat is készített nekem, és biztatott, hogy jelentkezzek az X-Faktorba. Ő az egyik legjobb barátom, mindenben, így a versenyben is támogat” – mosolygott.

Bella elárulta, hogy – ha épp nem az egyetemen van vagy énekel – mivel tölti a szabadidejét. “A barátnőimmel alapítottunk egy amatőr női jégkorongcsapatot. Bár egyelőre még csak az alapokat tanuljuk, de nagyon élvezzük.”

Bellát a 2014-es X-Faktor szeptember 20-i adásában láthatják (és hallhatják) majd a nézők az RTL Klub képernyőjén. “A válogató előtt nagyon izgultam, fura volt, hogy hirtelen ott álltam olyan emberek előtt, akiket addig csak a tévében láttam. Sokkolt a szituáció, kicsit görcsös voltam ettől az új helyzettől.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top