Sztárok

Jön a tél, megy a stílus? Nem!

Lassan magunk mögött hagyjuk a nyár könnyed, flipflopos emlékeit. Átlépünk az őszbe, majd a télbe, ahol már a célszerű szempontok is meghatározzák öltözködésünket. A nyári papucskát vászoncipőre, azt pedig sneakerre, majd bokacsizmára, végül pedig magas szárú csizmára cseréljük. De mintha a papuccsal együtt a stílust is elhagynánk ilyenkor. Pedig ma már igazán nem kell feláldozni a divattrendeket a praktikum oltárán.

A Deichmann őszi–téli kollekciójában az anyagok és formák kompozíciója új színt visz még a szürkébb napokba is. Rafinált sima, velúr és nubuk anyagmixek, steppelések, kötött minták, rockos fémláncok, cipzárak, csatok az ősz kedvenc színeivel párosítva – a variációk szinte végtelenek!

Jön a tél, megy a stílus? Nem!

A Deichmann-nál tehát a stílus, a kényelem és a használhatóság együtt jár, ha esik, ha fúj. És hogy mi teszi a Deichmannt igazán praktikussá? Az online shop, ahol a teljes őszi–téli kollekciót, még az apró részleteket is szemügyre veheted, hogy megtaláld a stílusodhoz legjobban illő modellt. Ha kérdésed van, az ingyenes hotline-on kaphatsz segítséget. A kényelmedet pedig az ingyenes kiszállítás szolgálja. Így könnyű a cipővásárlás, még a legcudarabb időjárásban is.

Jön a tél, megy a stílus? Nem!

Ha már egyszer elkerülhetetlenül itt az ősz, és a tél is közeleg, készülj fel az esőre, a latyakra és a hóra trendi módon! Ne érd be félmegoldásokkal, válassz minden igényednek megfelelő lábbelit! Egy klassz színes sneakert az enyhébb időre.

Jön a tél, megy a stílus? Nem!

Egy kényelmes mid cut magas szárút, ha hűvösebbre fordul az idő. Elegáns bokacsizmát, strapabíró bakancsot vagy egy stílusos magas szárú csizmát a zordabb napokra. Vidám színekben pompázó gumicsizmát vagy egy mindent kibíró hótaposót, ha leszakad az ég. Hidd el, a stílusodról nem kell lemondanod!

Jön a tél, megy a stílus? Nem!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top