Sztárok

Emberkísérletben segédkezett Vastag Csaba

Már akkor tudtuk, hogy itt valami nagy sztori lesz, amikor megpillantottuk a kicsit sem mindennapi fotót Vastag Csaba közösségi oldalán.

Az X-Faktor első szériájának győztese ijesztő fotót posztolt magáról Facebook oldalán: Csaba a képen szakadt ruhákban, koszosan pózol. Mint megtudtuk: ennek nem az az oka, hogy ne menne jól a showbiznisz, sem pedig az, hogy viccet kíván űzni a fedél nélkül élő emberekről. Épp ellenkezőleg: fel akarja hívni a magyar emberek figyelmét arra, hogy igenis segíteni kell embertársainkon.

Fotó: Vastag Csaba Facebook
Fotó: Vastag Csaba Facebook

Vastag Csaba az RTL Klubon futó Fókusz című műsor kedvéért rongyos göncöket öltött magára, és hajléktalanként rótta Budapest utcáit és aluljáróit. A műsor készítői arra voltak kíváncsiak, vajon segít-e valaki egy szerencsétlen, bajba jutott emberen. Az eredmény lesújtó és egyben elszomorító: szinte senki nem ment oda az összeeső énekeshez, a járókelők végignézték, ahogy Csaba a földön vergődik.

A Fókusz videójára kattintva pedig megnézheted, hogyan is zajlott a kísérlet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top