Sztárok

Vilmos herceg: Málta nem biztos, hogy túlélné a fiamat

Felesége helyett Vilmos herceg utazott el a máltai körútra.

Néhány hete jelentették be hivatalosan, hogy Katalin hercegné második gyermekével várandós. Akárcsak első várandóssága alatt, most is szörnyű rosszullétek gyötrik a a 32 éves kismamát. Bár egyelőre nem kellett kórházba szállítani, folyamatos orvosi felügyeletre szorul, és képtelen elhagyni az otthonát. Még első önállóra tervezett, hivatalos útja is meghiúsult, helyette férje, Vilmos herceg utazott el Máltára – írja a Hello magazin.

“Katalin nyomatékosan megkért engem, hogy tolmácsoljam az üzenetét Málta népének, miszerint kimondhatatlanul sajnálja, és nagyon szomorú amiatt, hogy nem tudott ideutazni, hogy átadja a Királynő jókívánságait. Nagyon várta ezt az utazást, és bízik benne, hogy hamarosan bepótolhatja az elmaradását” – kezdte a Málta függetlenségi napjának 50. évfordulóján tartott ünnepi beszédét Vilmos herceg, aki fiáról is szívesen mesélt a San Anton Palota egyik dísztermében.

Cambridge hercege elárulta, egyéves fia egy igazi kis energiabomba, amit leginkább otthonuk bútorai bánnak. “Málta műtárgyai talán túl sem élték volna a fiamat. Rengeteg olyan értékes dolog van itt, ami az ő számára mostanában az első számú játékot jelenti” – viccelődött Vilmos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top