Sztárok

Ajjajj! Nyertes Zsuzsa fél, hogy ráncos lesz a dzsungelkalandtól

Nyertes Zsuzsa sokat tépelődött, végül úgy döntött, hogy bevállalja a dzsungelkalandot, még akkor is, ha beleráncosodik.

Az ismert színésznő is részese lesz az RTL Klub hamarosan induló műsorának, a Celeb vagyok, ments ki innen!-nek – derült ki a csütörtöki sajtótájékoztatón. Nyertes Zsuzsa a Nők Lapja Cafénak többek között arról mesélt, kinek a véleményét kérte ki a döntés előtt. “Megkérdeztem a családomat, akik először persze azt mondták, semmiképp ne vállaljam, de egyik reggel – amikor én már eldöntöttem, hogy akármit mondanak, megyek – a lányom felébredt, és azt mondta: tudod mit, anya? én is mennék!” – mesélte nevetve a színésznő, hozzátéve: ez adta meg számára a végső löketet.

Zsuzsa úgy érzi, hogy ez a felkérés egy amolyan “last minute” lehetőség az életében, arról nem beszélve, hogy rendkívül kíváncsi arra, mit hoz ki belőle egy teljesen idegen és szokatlan környezet. “Ismeretlen emberekkel leszek egy olyan helyen, ahonnan nem futhatok haza a gyerekemhez, a családomhoz, ahol nincs ott a színpad. Igazából csak köszönetet tudok mondani a szeretteimnek, hogy elengednek, valamint a kollégáimnak, hogy megértették, elfogadták és támogatták a döntésemet” – magyarázta.

Megnézem
Összes kép (1)

A Marilyn Monroe-t alakító színésznő – aki mindig is büszke volt gyönyörű bőrére – elárulta, hogy mi az a tárgy, amely a legjobban fog hiányozni számára. “Attól félek, hogy hazajövök, és összeráncosodom. (Nevet.) Viccet félretéve: most fog kiderülni, hogy a génjeim jók vagy a krémjeim, ugyanis semmilyen kenceficét nem vihetek magammal – ez a legnagyobb bánatom, mert én a szép bőrt a krémeken keresztül értem el. Smink sem lesz rajtam, úgyhogy a közönség most megismeri Nyertes Zsuzsa igazi arcát.” Végezetül azt is megtudtam a művésznőtől, hogy – a műsor miatt – több előadást le kellett mondania. “Hízelgő számomra, hogy három előadást lemondanak miattam, mert senki sem tud beugrani – ez azt jelenti, hogy pótolhatatlan vagyok, a másik három darabban pedig beugranak helyettem. Kíváncsian várom Afrikát, szeretem a kihívásokat, nem féltem magamat!”

Családjától kért engedélyt Nyertes Zsuzsa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top