Sztárok

ByeAlex Nyertes Zsuzsával bulizott Malmőben

ByeAlex minden Malmőben töltött percet igyekszik megörökíteni. Végigsétált a vörös szőnyegen, együtt bulizott Nyertes Zsuzsával, és hála neki, most már azt is tudjuk, hogy a svéd kacsák semmiben nem különböznek magyar rokonaiktól.

Márta Alex bár a friss levegőnek örül, nagyon fázik Svédországban, és élményeit naponta meg is osztja rajongóival. Tegnap este például Nyertes Zsuzsa oldalán próbált felmelegedni, aki éppen egy turné miatt tartózkodik a skandináv országban, és ki nem hagyta volna A Dal nyertesének koncertjét. „A tegnap esti, malmői koncerten Nyertes Zsuzsa is ott volt. És a nagyon hideg is” – írta közösségi oldalán a sokat kritizált énekes, aki a próbák közti szünetekben lepattanó gíroszhússal eteti a helyi kacsákat. A felhajtáshoz nem szokott énekestől azt is megtudtuk, hogy élete első vörös szőnyeges bevonulása húsz percig tartott.

ByeAlex Nyertes Zsuzsával bulizott Malmőben

Facebook-oldaláról pedig az is kiderül, hogy nemcsak a svéd nők rajonganak a magyar énekes filozófusért. Bolgár versenytársát olyannyira lenyűgözte produkciójával, hogy a dekoratív hölgy még egy ajándékkal is meglepte. „A bolgár versenyző, Elitsa Todorova megnézte a próbámat. Azt mesélte, hogy nagyon tetszett neki, ezért kaptam tőle egy dobverőt ajándékba” – tette közzé a szombati próba után ByeAlex.

ByeAlex Nyertes Zsuzsával bulizott Malmőben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top