Sztárok

Minden vágya teljesült Sarka Katának

A születésnapos Sarka Kata vágyai már jóval azelőtt valóra váltak, mint ahogy tervezte.

Harmincéves korára szerette volna elérni azokat a célokat, amiket kitűzött maga elé Sarka Kata, akinek, bár még csak a huszonnyolcadik születésnapját ünnepli ma, máris valóra vált minden álma.

“Kamaszkoromban elképzeltem sokszor, hogy hogyan szeretnék élni, mit szeretnék elérni 30 éves koromig:
Szerettem volna egy olyan fiút magam mellé, aki nagyon szeret engem, és én is őt, akiben megbízhatok, aki mellett nyugodt és boldog lehetek, és a felesége leszek; ez megvan! ✅ Szerettem volna 2 gyereket. Lehetőleg egy fiút és egy lányt! ; ez is megvan!✅
Szerettem volna egy olyan munkát, amit élvezek, amiben kiteljesedhetek; megvan! ✅
Szerettem volna, ha a szüleim velem vannak egészségben, szeretetben, boldogok az unokáikkal; ez is teljesítve✅
Szerettem volna, ha olyan emberek vesznek körül, akik igazán a barátaim! Ez is sikerült!✅
Új terveket kell szövögetnem, mert ugyan még nem vagyok 30 éves, de minden megvan amire vágytam! Köszönöm, hogy ti is velem vagytok itt nap mint nap! Legyen gyönyörű napotok!
” – osztotta meg rajongóival örömét Facebook-oldalán a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője, akinek ezúton kívánunk mi is boldog születésnapot!

Megnézem
Összes kép (1)

 Az Édes Élet újdonsült sztárja nem titkolja, hogy bolondul kiskutyájáért, most azonban hajmeresztő ötlettel állt elő. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top