Sztárok

Megtámadták Kim Kardashiant – videó

Egy gombostűt sem lehetett volna leejteni a tömegben, amelyik a West-Kardashian család érkezését várta Párizsban. Lett is belőle baj.

Kim Kardashian férje, Kanye West és édesanyja (egyben menedzsere) oldalán érkezett a párizsi divathétre, hogy az első sorból figyeljék a kifutón vonuló húgát, Kendall Jennert. Autójukból kiszállva azonban olyan dolog történt, amire a sokat látott Kardashian lány se számított: a tömegben meglapuló ukrán botrányújságíró áldozatául esett. A férfi megtépte a haját, amitől ő majdnem a földre zuhant – tudatta a Daily Mail.

Kimet testőre menekítette meg Vitalii Sediuktól, aki korábban Brad Pittet, America Ferrarat, Leonardo DiCapriot és Jennifer Lopezt is megtámadta a vörös szőnyegen.

A celebvilág nagyasszonyát sokkos állapotban verekedték át a tömegen, annyira megviselték a történtek, hogy az esti partira még az ingét is elfelejtette felvenni.

Megtámadták Kim Kardashiant - videó
A Piramis együttes alapítója egy fővárosi idősotthonban él, szobáját négy másik emberrel kénytelen megosztani. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top