Sztárok

Luxusautót ajándékozott Zuschlagnak Győzike

Gáspár Győző egy Ferrarival ajándékozta meg újdonsült üzlettársát, Zuschlag Jánost – adta hírül a Bors.

Mint arról korábban a Nők Lapja Café is beszámolt: a volt szocialista politikus Gáspár Győző salgótarjáni luxusvilláját akarta megvásárolni. Az ingatlanbizniszből azonban végül nem lett semmi, inkább közös éttermet nyitnak 2 Zsivány néven. A Bors információi szerint Gáspár Győző a minap nem kisebb ajándékot adott új üzlettársának, mint egy Ferrarit. A közös salgótarjáni étterem nyitásán fáradozó Gáspár Győző és Zuschlag János pénteken bútorokat nézni indultak a leendő éttermük berendezéséhez, előtte azonban tettek egy kitérőt Győzi titkos garázsába, ahol több luxusautó áll.

Zuschlag állítólag elképedve járta körbe többször az autóparkot, Győzinek végül megesett rajta a szíve, és felajánlotta neki, hogy válasszon egyet magának. “Nem volt könnyű döntenem, de egy belső hang azt mondta, hogy ez a tűzpiros Ferrari illik leginkább hozzám” – nyilatkozta az említett lapnak Zuschlag János. “Ha üzlettársak vagyunk, akkor nemcsak a harmónia fontos, hanem az elegáns megjelenés is. Nem János öltözékére gondolok, hanem az autójára. Nem érkezhet egy üzleti tárgyalásra egy olyan Maseratival, amilyenben eddig ült, ha nem érezte benne jól magát” – magyarázta az Édes Élet egykori szereplője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top