Sztárok

Ettől szenved Pál Dénes

Komoly nehézségekbe ütközött a felkészülés során a Sztárban Sztár egyik szereplője, Pál Dénes – írja a Blikk.

Az említett lap úgy tudja, hogy az egykor The Voice győztes Pál Dénesnek igencsak meggyűlik a baja a koreai nyelvvel. A Sztárban Sztár szereplője vasárnap este Psy bőrébe bújik, akinek világhírű számát, a Gangnam Style-t adja elő. “Addig nem tudtam, hogy mekkora feladat ez, amíg nem kezdtem el rá gyakorolni. Első lépésként fonetikusan írtuk át a szöveget. Az első négy sort például kétszázszor hallgattam meg, és mondtam vissza, magoltam be, de egy óra után kiesett a fejemből. Viszont másnap reggel arra keltem, hogy mégis tudom a szöveget, de félő, a koreaiak nem fogják érteni, mit halandzsázok majd az élő adásban” – nyilatkozta a Blikknek a magányos énekes, akinek nemcsak a szövegtanulás, de a tánc is komoly gondot okoz.

A manökenszakmában is szerencsét próbálni kívánó előadó a minap a FEM3Café című műsorban vendégeskedett, ahol egy kis részletet bemutatott a készülő produkcióból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top